Fönsterrenovering

Fönsterrenovering – hur går det till?

Våra fönstertekniker åker ut till projekten och monterar ner fönsterbågarna för transport till vår verkstad. Under tiden som fönsterbågarna bearbetas skyddas karmöppningen av ett fönsterskydd som gör det möjligt att arbeta med karmen under tiden som fönsterbågen är på verkstan.

Arbetet i vår verkstad utförs under ett väl inarbetat produktionskoncept utan påverkan av väder och vind som kan störa slutresultatet.

I vår verkstad utförs alla moment i egen regi under ett och samma tak vilket är vår stryka.

Glasmästeri

Vi erbjuder ett stort antal typer av glas. Vi lagerhåller olika standardglas, men kan även få fram de flesta typer av specialglas i en mängd olika kulörer och strukturer för att passa just era fönster. Vi har även lång erfarenhet av blyspröjs och blyinfattningar i sammanband med fönsterrenovering. 

Måleri

Materialkännedomen och kunskapen inom företaget gällande måleri och utförande är stor. Vi arbetar med både traditionella material som linoljekitt och linoljefärg, till de mer moderna färgsystemen som finns på marknaden.

Snickeri

I vårt snickeri utför vi allt från byte av rötskadade delar, montering av spröjs samt nytillverkning av fönsterbågar och karmar med noggrant utvalt virke.

maleri
glas
snickerier